Over ons

Wij zijn Bambiblauw: Stijn, Lieselot, Juliette en Lore.

Zoals zovele webshops startte Bambiblauw ook als een klein project op het einde van 2010. In combinatie met onze job als vroedvrouw en verpleegkundige, runnen we onze stoffenshop met veel passie en plezier. We zijn lang niet meer de enige online stoffenshop. Maar we werken er elke dag aan om net dat "ietsje meer" te bieden. Bambiblauw neemt zoveel mogelijk deel aan beurzen allerlei. Fijn om de stofjes eens te komen bekijken, en om kennis te maken met wie en hoe we de pakjes elke dag voor je klaarmaken.

Sinds mei 2014 vervoegt Lore ons team. Een derde paar ogen en oren om te zien en te horen waarnaar jullie op zoek zijn en een heel creatief brein dat hier meteen mee aan de slag gaat. Bambiblauw-achter-de-schermen is nog leuker geworden sinds Lore erbij kwam.


Bambiblauw is er voor iedereen die van stofjes, kleuren, leuke prints en vrolijke naaiaccessoires houdt. Voor wie zelf naait, of een leuk stofje zoekt om iets van te laten maken.

Dankzij het enthousiasme van jullie allemaal is Bambiblauw intussen uitgegroeid tot wat het nu is, en daar zijn we ontzettend blij mee.

Welkom in de wondere stoffenwereld van Bambiblauw!

Over ons

Over ons