Levering

Hiervoor zijn 4 manieren:

Per post

Bambiblauw werkt met een vaste verzendkost binnen België. De verpakking van je pakket is voor onze rekening. Je bestelling wordt na de betaling verpakt en verstuurd. Het risico van de verzending is voor rekening van de koper. We werken met vaste verzendkosten, ongeacht het gewicht van je pakket of de wijze van verzenden (pakket of brievenbuspost). Binnen België bedraagt de vaste verzendkost 3,5€ en naar Nederland is dit 6,5€ vast. We verzenden gratis binnen België bij bestellingen +99€ en naar Nederland voor bestellingen +150€.

Zelf afhalen in ons afhaalpunt

Bambiblauw koos twee afhaalpunten waar jij je bestelling zelf kan gaan afhalen. We verpakken je bestelling in een zakje, dat na het ontvangen van de betaling zal klaarstaan bij "Karma" in Heverlee (levering 3x/week). We sturen je een mail vanaf wanneer je mag afhalen. Voor adres en openingsuren van Karma kijk op karmafeelgoodstore.blogspot.be. Zoals je kan zien is Karma gesloten op maandag. Dan kan je pakje dus nooit worden afgeleverd. Anders is ophalen in Karma de snelste manier om je pakje te ontvangen. Alle info kan je nog eens nalezen in deze blogpost.

Zelf afhalen op een event waaraan Bambiblauw deelneemt

Wil je je pakje ophalen op een van de events waaraan Bambiblauw deelneemt? Dat kan! Enkele weken voordat de beurs plaatsvindt kan je deze optie kiezen in het winkelmandje. Opgelet: 24u voordat de beurs start, stopt deze optie omdat de stock wordt ingepakt voor de beurs.