Levering

Hiervoor zijn 4 manieren:

Per post

Bambiblauw werkt met een vaste verzendkost binnen België. De verpakking van je pakket is voor onze rekening. Je bestelling wordt na de betaling verpakt en verstuurd. Het risico van de verzending is voor rekening van de koper. We werken met vaste verzendkosten, ongeacht het gewicht van je pakket of de wijze van verzenden (pakket of brievenbuspost). Binnen België bedraagt de vaste verzendkost 5€ en naar Nederland is dit 7.50€ vast. We verzenden gratis binnen België bij bestellingen +99€ en naar Nederland voor bestellingen +150€.

Zelf afhalen in ons afhaalpunt

Bambiblauw koos twee afhaalpunten waar jij je bestelling zelf kan gaan afhalen. We verpakken je bestelling in een zakje, dat na het ontvangen van de betaling zal klaarstaan bij stoffenwinkel Bobby Sewing in Mortsel (dagelijkse levering) en Boom (levering 2x/week). We sturen je een mail vanaf wanneer je mag afhalen. Bobby Sewing in Mortsel is open van dinsdag tem. zaterdag van 10u tot 17u. De winkel in Boom is open op dinsdag van 19u tot 22u, op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u en op donderdag van 9u tot 17u. Zoals je kan zien is Bobby Sewing in Mortsel gesloten op maandag, 

Zelf afhalen op een event waaraan Bambiblauw deelneemt

Wil je je pakje ophalen op een van de events waaraan Bambiblauw deelneemt? Dat kan! Enkele weken voordat de beurs plaatsvindt kan je deze optie kiezen in het winkelmandje. Opgelet: 24u voordat de beurs start, stopt deze optie omdat de stock wordt ingepakt voor de beurs.